slider image
slider image
{"pagination":"false","pagination_type":"bullets","autoplay":"true","autoplay_speed":"8000","direction":"horizontal","auto_stop":"false","speed":"600","animation":"slide","vertical_height":"","autoheight":"false","space_between":"0","loop":"true"}

Gespecialiseerd in stralen en coaten

Interesse? Vraag dan meteen een offerte aan voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

Over ons

De geschiedenis van Coaten.nl reikt tot aan 1993 waar het allemaal begonnen is!

Coaten.nl is een bedrijf opgericht door Joop Hoogendoorn. Het bedrijf is sinds 1993 actief als las en constructiebedrijf. In de loop der jaren is men zich gaan toe spitsen op de afzetcontainer markt. Sinds 1993 is het bedrijf 3 maal verhuisd (vanwege ruimtegebrek) en gegroeid in zowel personeel, ruimte, ervaring en techniek.

Vanaf 2010 is het bedrijf zich gaan toespitsen op het conserveren van in eerste instantie eigen producten. Na verloop van tijd begonnen ook klanten van buitenaf te vragen naar de mogelijkheden in het conserveren van hun producten. Hierdoor is in de opvolgende jaren het scala aan werkzaamheden verdubbelt en is het bedrijf zich gaan profileren als een professionele metaalbewerking, straal en spuiterij onder één dak met kennis in metaal en de conserveringsbranche!