Metaalbewerking

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
{"pagination":"false","pagination_type":"bullets","autoplay":"true","autoplay_speed":"6000","direction":"horizontal","auto_stop":"false","speed":"600","animation":"slide","vertical_height":"350","autoheight":"false","space_between":"0","loop":"true"}

Bent u machinebouwer, werkt u aan het fabriceren van diverse constructies of heeft u andere metaalproducten die een conservering nodig hebben? Dan bent u bij Coaten.nl op het juiste adres.

Al gaat het van complete machine installaties tot complete staalconstructies, wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en bieden de juiste bescherming die uw producten nodig hebben. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan apparatuur dat in een zoute omgeving komen te staan (offshore). Of binnen een fabriek waar zure omstandigheden een cruciale rol spelen op de werking van uw producten.

Tot slot kunnen wij binnen onze bedrijfsruimte van circa 3000m² uw ontzien van A t/m Z. Denk aan onderhoud ( mechanisch/hydraulisch/elektrisch), stralen, reparatie, conservering en reclame (bestickering). Hierdoor kunt u uw producten langs brengen en na een behandeling naar keuze direct afleveren bij de klant.