Recycling

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
{"pagination":"false","pagination_type":"bullets","autoplay":"true","autoplay_speed":"6000","direction":"horizontal","auto_stop":"false","speed":"600","animation":"slide","vertical_height":"350","autoheight":"false","space_between":"0","loop":"true"}

De corebusiness van coaten.nl ligt in het conserveren van divers apparatuur binnen de recycling branche. Hierbij moet men denken aan het conserveren van bijvoorbeeld containers, complete recycling machines of transportmiddelen zoals kranen en vrachtwagens.

Verder kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en de juiste bescherming bieden die uw producten nodig hebben om lange tijd mee te gaan. Denkt u bijvoorbeeld aan het toepassen van coatings die tegen bijtende afvalmiddelen gebruikt kunnen worden (zoals paardenmest, accu’s, etc.).

Daarnaast biedt het stralen en coaten van uw producten een strak en net uiterlijk wat u kunt gebruiken als visitekaartje tegenover uw klanten.

Tot slot kunnen wij binnen onze bedrijfsruimte van circa 3000m² uw ontzien van A t/m Z. Denk aan onderhoud, stralen, reparatie, conservering en reclame (bestickering). Hierdoor kunt u uw apparatuur langs brengen en na een behandeling naar keuze ophalen en direct weer inzetten binnen het werk.