Maritiem

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
{"pagination":"false","pagination_type":"bullets","autoplay":"true","autoplay_speed":"6000","direction":"horizontal","auto_stop":"false","speed":"600","animation":"slide","vertical_height":"350","autoheight":"false","space_between":"0","loop":"true"}

Voor het coaten van uw schip, jacht, sloep of zakelijke goederen (offshore/pontons, etc.) bent u bij Coaten.nl op het juiste adres. Gelegen in de Rijnhaven te Alphen a/d Rijn kunnen wij uw producten gemakkelijk uit het water hijsen en direct in onze bedrijfsruimte in behandeling nemen.

Al gaat het om pontons voor zakelijk gebruik of een jacht van 10 meter, in onze bedrijfsruimte van circa 3000m² hebben wij de mogelijkheid om te stralen, lassen, repareren (polyester, staal, aluminium, rvs), plamuren, schuren en te coaten. Hierdoor hoeft u niet bij meerdere adressen langs te gaan om het gewenste resultaat te behalen wat u nodig heeft.

Verder bieden wij een breed programma aan mogelijke behandelingen waarmee uw producten/vaartuigen (bijvoorbeeld het aanbrengen van anti fouling) voor lange tijd weer de bescherming krijgen die het nodig heeft.

Tot slot werken wij nauw samen met diverse onderhouds- en timmerbedrijven vlak om ons heen die uw vaartuig de Finishing Touch kunnen geven die het nodig heeft.